WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD.

  • Κίνα WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
  • Κίνα WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. Εταιρικό Προφίλ
Κύρια Αγορά Βόρεια Αμερική, Νότια Αμερική, Δυτική Ευρώπη, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή, Αφρική, Σε όλο τον κόσμο
Είδος Επιχείρησης Εξαγωγέας, Εταιρεία Εμπορίας, Πωλητής
Αριθμός Υπαλλήλων 100~120
Ετήσιες πωλήσεις 200000-500000
Ιδρύθηκε Έτος 2016
Εξαγωγή pc 90% - 100%

Εισαγωγή

        Η Co. ηλεκτρικής δύναμης Qiupu Wenzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yueqing, επαρχία Zhejiang. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων ηλεκτρικής δύναμης όπως οι διακόπτες, οι μετασχηματιστές, οι διακόπτες διανομής ισχύος και το electrics υψηλής και χαμηλής τάσης. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικονομικό, επικοινωνίες, δημοτικές, μεταφορά, δύναμη, κατασκευή, αεροδιαστημικός, βιομηχανικός έλεγχος και άλλες σημαντικές περιοχές, έχουν κερδίσει την πλειοψηφία του επαίνου χρηστών και έχουν υπογράψει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας.
        Σαν οι καινοτόμες βασισμένες στην τεχνολογία επιχειρήσεις, η επιχείρηση έχουν την ισχυρή τεχνική δύναμη και τον εξοπλισμό δοκιμής τεχνολογίας και υψηλών σημείων παγκόσμιας κύριο παραγωγής, και καθιερώνουν και βελτιώνουν την προμήθεια των συστατικών, συνέλευση επεξεργασίας προϊόντων, δοκιμή, που συσκευάζει για να πωλήσουν ένα πλήρες καθορισμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης για να εξασφαλίσουν ότι κάθε προϊόν της επιλεξιμότητας, η επιχείρηση έχει 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία δύναμης, και αυξάνεται ακόμα, προϊόν και δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα.

Ιστορία

        Η συναρμολόγηση του μηχανισμού διανομής υψηλής τάσης είναι ένα σημαντικό μέτρο για να εξασφαλιστεί η ασφαλής λειτουργία του δικτύου δύναμης, να εξασφαλιστεί η ασφάλεια του εξοπλισμού και του προσώπου και να αποτραπεί το misoperation. Αυτό επίσης σαφώς ορίζεται σε GB3906, κλειστός εξοπλισμός διακοπτών εναλλασσόμενου ρεύματος 3-35kV μέταλλο. Γενικά περιγράψτε τη συναρμολόγηση όπως: αποτρέψτε το misdivision, απροσάρμοστος διακόπτης: αποτρέψτε το χωρισμό φορτίων, στενός διακόπτης απομόνωσης Αποτρέψτε τη γραμμή σύνδεσης (επίγειος διακόπτης): αποτρέψτε τον κλειστού κυκλώματος διακόπτη γραμμών σύνδεσης (διακόπτης), διακόπτης φορτίων: αποτρέψτε το τυχαίο ηλεκτρικό διάστημα. Το περιεχόμενο των ανωτέρω πέντε στοιχείων για να αποτρέψει το ηλεκτρικό misoperation αναφέρεται ως «πέντε προφυλάξεις». Οι συσκευές «πέντε-φρουράς» μπορούν να διαιρεθούν γενικά σε τρεις κατηγορίες: μηχανικός, ηλεκτρικός και ενσωματωμένος. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν πολλοί τύποι μηχανισμών διανομής υψηλής τάσης στην αγορά, ο μεγαλύτερος μέρος των οποίων έχει έναν τελειότερο τρόπο συναρμολογήσεων. Εντούτοις, υπάρχουν ακόμα πολλές συναρμολογήσεις μηχανισμών διανομής υψηλής τάσης, ειδικά οι μηχανικές συναρμολογήσεις δεν είναι τέλειες, δεν μπορούν να καλύψουν πλήρως τις «αμυντικές πέντε» απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό, αυτό το έγγραφο εξετάζει τον κλειστό θωρακισμένο μετακινούμενο εξοπλισμό μετατροπής μετάλλων τύπων KYN28-12 που χρησιμοποιείται ευρέως στο ηλεκτρικό σύστημα.

Υπηρεσία

       Μέσο γραφείο, όλα γνωστά ως τεθωρακισμένο μετάλλων στην περίπτωση ενός εξοπλισμού διακοπτών μετατόπισης. Είναι μια μονάδα διανομής υψηλής τάσης με μια μέγιστη λειτουργούσα τάση 3,6/7,2/12kV και είναι μια εσωτερική μονάδα διανομής ενός τριφασικού εναλλασσόμενου ρεύματος 50 ενιαίο σύστημα τμήματος λεωφορείων Hz ή ένα διπλό σύστημα τμήματος λεωφορείων. Χρησιμοποιείται για να λάβει και να ταιριάξει με την ηλεκτρική ενέργεια δικτύων 3.6-12kV, και για να ελέγξει, να προστατεύσει, να επιτηρήσει και να μετρήσει το ηλεκτρικό κύκλωμα. Ο μέσος μηχανισμός διανομής τύπων χρησιμοποιείται κυρίως για τις εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας, τη μικρή και μέσης ησχύος γεννήτρια, το ηλεκτρικό υποσταθμό του ηλεκτρικού συστήματος, την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, τη διανομή δύναμης των βιομηχανικών και επιχειρήσεων μεταλλείας, και την έναρξη της μεγάλης μηχανής υψηλής τάσης.

Το πλήρες όνομα του Zhongzhigui είναι ο θωρακισμένος εγκατεστημένος μηχανισμός διανομής, ο οποίος κινεί το μέσο διακόπτη μετάλλων με μια τριών επιπέδων δομή, με ένα λεωφορείο και ένα ταμπλό (που απομονώνονται μεταξύ τους), ένα δωμάτιο διακοπτών στη μέση και ένα δωμάτιο καλωδίων στο χαμηλότερο. Επειδή ο διακόπτης είναι στο μέσο στρώμα, έτσι καλείται τύπο τεθωρακισμένων για να κινήσει τον τύπο κλειστού μέταλλο εξοπλισμού διακοπτών, σύντομο για το γραφείο.

Η ομάδα μας

        KYN 28-12 ως τριφασική ανταλλαγή της εσωτερικής μονάδας 50Hz διανομής 3.6-12kV, λόγω του μικρού μεγέθους, της συμπαγούς δομής, υψηλού επιπέδου της προστασίας, της εύκολης εγκατάστασης και της συντήρησης, της ανταλλαγής οχημάτων χεριών, του πλήρους τεθωρακισμένου μετάλλων και του πλήρους χωρισμού, όλες οι διαδικασίες μπορεί να πραγματοποιηθεί κάτω από την περάτωση του κράτους γραφείων, ασφαλής και αξιόπιστος, και ούτω καθεξής, το ηλεκτρικό σύστημα χρησιμοποιείται ευρέως, διαδραματίζοντας έναν σημαντικό ρόλο για τη σύγχρονη κατασκευή πλέγματος.

Αφήστε ένα μήνυμα