Γραμμή Παραγωγής

  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή
  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

          Η στερεά στήλη σφραγίδων χρησιμοποιεί την τεχνική APG, η αυτόματη σχηματοποίηση πηκτωμάτων πίεσης της εποξικής ρητίνης. Μπορεί να κοντύνει τον κύκλο παραγωγής της εποξικής μόνωσης από δέκα ώρες σε δέκα λεπτά, και μπορεί να ελέγξει την εξωθερμική επίδραση καλά. Μπορεί να αντισταθμίσει τη διακένωση που προκαλείται με τη θεραπεία της αντίδρασης, και έχει την άριστη διαστατική σταθερότητα και την υψηλή μηχανική δύναμη. Ειδικά εφαρμοσμένα για να σκουπίσουν τη σφραγίζοντας στήλη πόλων διακοπτών, σύνθετος, λεπτός τοίχος με ηλεκτρική σκούπα, τα multi-directional προϊόντα εξαγωγής πυρήνων είναι πιό συμφέροντα.
Η διαδικασία APG περιλαμβάνει τρεις διαδικασίες: πρόμιξη, αυτόματο πήκτωμα πίεσης, και στερεοποίηση μετά από να φορμαρίσει.
Ο εξοπλισμός διαδικασίας APG περιλαμβάνει κυρίως τη φόρμα, που προμιγνύει την ικανότητα, κινητό ειδικό δοχείο πίεσης εγχύσεων, πλήρης υδραυλική αυτόματη φορμάροντας μηχανή πηκτωμάτων πίεσης, αεροσυμπιεστής, μετά από το φούρνο ανάγκης στερεοποίησης και την απαραίτητη βοηθητική μηχανή.

OEM / ODM

  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

    Η Co. ηλεκτρικής δύναμης Qiupu Wenzhou, ΕΠΕ βρίσκεται στη ζώνη οικονομικής ανάπτυξης Yueqing, επαρχία Zhejiang. Είναι μια επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις των προϊόντων ηλεκτρικής δύναμης όπως οι διακόπτες, οι μετασχηματιστές, οι διακόπτες διανομής ισχύος και το electrics υψηλής και χαμηλής τάσης. Τα προϊόντα μας χρησιμοποιούνται ευρέως σε οικονομικό, επικοινωνίες, δημοτικές, μεταφορά, δύναμη, κατασκευή, αεροδιαστημικός, βιομηχανικός έλεγχος και άλλες σημαντικές περιοχές, έχουν κερδίσει την πλειοψηφία του επαίνου χρηστών και έχουν υπογράψει μια μακροπρόθεσμη συμφωνία συνεργασίας.
       Σαν οι καινοτόμες βασισμένες στην τεχνολογία επιχειρήσεις, η επιχείρηση έχουν την ισχυρή τεχνική δύναμη και τον εξοπλισμό δοκιμής τεχνολογίας και υψηλών σημείων παγκόσμιας κύριο παραγωγής, και καθιερώνουν και βελτιώνουν την προμήθεια των συστατικών, συνέλευση επεξεργασίας προϊόντων, δοκιμή, που συσκευάζει για να πωλήσουν ένα πλήρες καθορισμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης για να εξασφαλίσουν ότι κάθε προϊόν της επιλεξιμότητας, η επιχείρηση έχει 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία δύναμης, και αυξάνεται ακόμα, προϊόν και δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα.
Η επιχείρηση έχει εφαρμόσει την εταιρική φιλοσοφία «της επιστήμης και της τεχνολογίας, της καινοτομίας και της αφοσίωσης». Έχει αναπτυχθεί με έναν ολικό τρόπο, έχει προσπαθήσει για την τελειότητα και έχει προσπαθήσει να σημειώσει πρόοδο στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων προϊόντων, τη βελτίωση ποιότητας των προϊόντων, τη βελτίωση της ποιότητας υπηρεσιών και την επένδυση ανθρώπινων δυναμικών. Και πάντα θα είναι τα συμφέροντά τους και οι ανάγκες της κοινότητας πολύ μαζί, και ενεργά πρακτική «δημιουργεί την αξία για τους πελάτες, που δημιουργούν τις ευκαιρίες για τους υπαλλήλους, που δημιουργούν τα οφέλη για την κοινότητα,» την επιχείρηση για την κοινότητα για να παρέχει τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και την ποιοτική υπηρεσία.

Ε & Α

  • WENZHOU QIUPU ELECTRIC POWER CO., LTD. γραμμή παραγωγής κατασκευαστή

       Στην έκχυση, το χύνοντας υλικό είναι το κλειδί. Έχει μια μεγάλη επιρροή στην αξιοπιστία και τη σταθερότητα του τσιμενταρισμένου πόλου. Παραδείγματος χάριν, η ηλεκτρική Co. μετατροπής Xiamen, ΕΠΕ χρησιμοποιεί τα υλικά ρητίνης Vantico, Ελβετία, και υιοθετεί τους διαφορετικούς τύπους σύμφωνα με το διαφορετικό ρεύμα, κ.λπ. για να ικανοποιήσει τις διαφορετικές συνθήκες εργασίας. Για παράδειγμα-40 ℃-250 ℃, ηλεκτρική Co. συσκευών μόνωσης συναισθήματος κρατικής ηλεκτρικής δύναμης Changzhou, το ΕΠΕ χρησιμοποιεί τη ρητίνη de 9308 που παρέχεται από Jiaxing το Oriental εργοστάσιο χημικής βιομηχανίας. Η ποιότητα της ρητίνης που παρέχεται από αυτό το εργοστάσιο είναι σταθερή. Ένα νέο χύνοντας υλικό έχει αναπτυχθεί για την επένδυση με τσιμέντο της στήλης πόλων στην Ιαπωνία. Το υλικό αποτελείται από την εποξική ρητίνη και το σφαιρικό πυρίτιο με δύο ή περισσότερες διαμέτρους. Έχει την υψηλής αντοχής, θερμικές αντίσταση και την ανθεκτικότητα. Συγχρόνως, είναι ιδιαίτερα υγρό. Το σχήμα 1 παρουσιάζει τη δομή του νέου χύνοντας υλικού. Η θερμικές αντίσταση και η δύναμη αυτού του νέου υλικού είναι 1,3 φορές και 1,5 φορές, αντίστοιχα, της κοινής ρητίνης. Σύμφωνα με την επιχείρηση, ο αριθμός προϊόντων παραχθε'ντων χρησιμοποιώντας APG είναι 48 φορές υψηλότερος από εκείνοι παραχθε'ντες που χρησιμοποιούν τη γενική κενή έκχυση.

Αφήστε ένα μήνυμα