Μέσος υπαίθριος κενός διακόπτης τάσης/υψηλής τάσης

Τόπος καταγωγής WENZHOU
Μάρκα QIUPU
Πιστοποίηση IEC
Αριθμό μοντέλου ZW32-12
Ποσότητα παραγγελίας min 10pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες woodens
Χρόνος παράδοσης 7 ημέρες
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 20000pcs/month
Λεπτομέρειες
Υλικό S304 Τάση ποσοστού 12 kV
Τάση συχνότητας 42 kV Ρεύμα ποσοστού 630A
Ρεύμα συχνότητας 50kA Βάρος 115Kgs
Υψηλό φως

Εσωτερικούς χώρους διακόπτη κυκλώματος κενού

,

Υπαίθρια διακόπτη κυκλώματος κενού

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

 

ZW32-12 μέσος υπαίθριος κενός διακόπτης υψηλής τάσης τάσης

 

 

Ο διακόπτης υιοθετεί μια πλήρως κλειστή δομή με την καλή εκτέλεση σφράγισης, η οποία είναι χρήσιμη να βελτιώσει τις moistureproof και anticoagulation ιδιότητες, ιδιαίτερα κατάλληλες για τη χρήση στις κρύες ή υγρές περιοχές.


Ο στυλοβάτης 3, 3 φάσης και ο τρέχων μετασχηματιστής υιοθετούν την εισαγόμενη στερεά μόνωση εποξικής ρητίνης, ή την εσωτερική μόνωση σιλικόνης μεταφοράς εποξικής ρητίνης χρήσης λαστιχένια στερεά Έχει τα χαρακτηριστικά της αντίστασης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, της UV αντίστασης και της αντίστασης γήρανσης.
Ο μηχανισμός λειτουργίας υιοθετεί έναν μικροσκοπικό μηχανισμό λειτουργίας άνοιξη, με τη χαμηλής ισχύος και μικρή κατανάλωση ενέργειας της μηχανής αποθήκευσης δύναμης. Η μετάδοση μηχανισμών υιοθετεί τον πραγματικό τρόπο μετάδοσης, με το μικρό αριθμό μερών και υψηλής αξιοπιστίας. Ο μηχανισμός λειτουργίας τοποθετείται σε ένα σφραγισμένο πεδίο μηχανισμών, το οποίο λύνει το πρόβλημα της σκουριάς και βελτιώνει την αξιοπιστία του μηχανισμού λειτουργίας.

Ο διακόπτης αποτελείται γενικά από ένα σύστημα επαφών, ένα εξαφανίζοντας σύστημα τόξων, έναν λειτουργούντα μηχανισμό, μια unbuckling συσκευή, και μια κατοικία.

 


Ταξινόμηση:


Διαιρείται σε διακόπτη υψηλής τάσης και διακόπτη χαμηλής τάσης σύμφωνα με τη σειρά χρήσης του. Μια συσκευή μετατροπής ικανή και το ρεύμα υπό τους κανονικούς όρους βρόχων και της μεταφοράς και του σπασίματος του ρεύματος υπό τους ανώμαλους όρους βρόχων μέσα σε έναν καθορισμένο χρόνο.
Έχει τη λειτουργία της προστασίας υπερφόρτωσης, βραχυκυκλώματος και undervoltage, και έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει την παροχή γραμμών και ηλεκτρικού ρεύματος.

 

 

Στοιχείο Τεχνικά στοιχεία
Εκτιμημένη τάση (KV)     12    
Εκτιμημένη συχνότητα (Hz) 50
Μονωτής (ικανότητα) μόνωση Η συχνότητα αντιστέκεται την τάση 5 λ. (KV)     42    
Η συχνότητα αντιστέκεται την τάση 1 ελάχιστο (β) 2000
Η ώθηση φωτισμού αντιστέκεται την τάση (KV)     75    
Ζωή 10000
Δύναμη ποσοστού 50Hz
   

Μέσος υπαίθριος κενός διακόπτης τάσης/υψηλής τάσης 0