Εσωτερική συνδυασμένη υψηλή τάση JN15-24kV/31.5kA διακοπτών επιχωμάτωσης μηχανισμών διανομής

Τόπος καταγωγής WENZHOU
Μάρκα QIUPU
Πιστοποίηση ISO
Αριθμό μοντέλου JN12-24/31.5kA-210mm
Ποσότητα παραγγελίας min 10
Συσκευασία λεπτομέρειες χαρτοκιβώτιο/ξύλινος
Χρόνος παράδοσης 6 Ημέρες
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 5000PCS/μήνα
Λεπτομέρειες
Τάση ποσοστού 24kV Τάση συχνότητας 65kV
Διαστημικό Dsitance 210mm Διαστημικό ρεύμα 31.5kA-40kA
Ανοίγοντας ρεύμα βραχυκυκλώματος 80KA Life 2000 φορές
Υψηλό φως

διακόπτης επιχωμάτωσης υψηλής τάσης

,

γήινη μετάβαση στο μηχανισμό διανομής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

JN15-24kV/31.5kA-210mm διακόπτης επιχωμάτωσης με το μηχανισμό διανομής υψηλής τάσης

 

 

Ο εσωτερικός διακόπτης JN15-24/31.5 Eartihng υψηλής τάσης είναι νέος διακόπτης επιχωμάτωσης τύπων σχεδίου. Το σχέδιο της προηγμένης δομής είναι απλό και η τεχνική απόδοση είναι αξιόπιστη, κατάλληλη με τυποποιημένο GB1985-2004 και τυποποιημένο IEC62271-102 2002. Παραχωρήστε στη δύναμη systerm με το εσωτερικό τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 50(60) Hz 24kV.

 

 

Μπορεί να προστατεύσει τόσους πολλούς ηλεκτρικούς εξοπλισμούς, και την ταυτόχρονη χρήση με τόσους πολλούς μηχανισμούς διανομής. Το ύψος είναι μετά από 1000M. (Έναντι του μόνιμου μαγνητικού τύπου, που είναι μηχανισμός κυρίως ο ελέγχου και λειτουργίας, ο σταθερός τύπος σφραγίδων είναι ο projectile τύπος, και ο μόνιμος μαγνητικός τύπος είναι ο ελεγκτής) ολόκληρο το γραφείο καλείται τύπο τεθωρακισμένων που κινεί το μέσο εξοπλισμό διακοπτών περάτωσης μετάλλων, που διαιρείται σε τρία στρώματα, το ανώτερο στρώμα είναι το λεωφορείο και η επιτροπή οργάνων (χωριστά), το μέσο στρώμα είναι το δωμάτιο διακοπτών και το χαμηλότερο στρώμα είναι το δωμάτιο καλωδίων. Επειδή ο διακόπτης ήταν στο μέσο, αποκαλούμενος ο τύπος τεθωρακισμένων για να κινήσει τον τύπο εξοπλισμού διακοπτών περάτωσης μετάλλων, κοντός για το γραφείο. (2) το κεντρικό γραφείο είναι ένας τύπος μηχανισμού διανομής που χρησιμοποιείται από το τέλος - χρήστες. Είναι πλήρως - λειτουργικός και μεγάλος σε μέγεθος, ενώ το γραφείο δαχτυλιδιών είναι ένας τύπος μηχανισμού διανομής που χρησιμοποιείται για να συνδέσει δύο πηγές ισχύος ή μέρη ενός δικτύου δαχτυλιδιών.

 

 

Η κύρια λειτουργία είναι να διαιρεθούν τα δύο τμήματα σε δύο μέρη. Υπάρχουν πολλά είδη ντουλαπιών, τα οποία μπορούν να διαιρεθούν σε τηλεφωνικό κέντρο, το μετρώντας γραφείο, το γραφείο μετασχηματιστών, το γραφείο αλλαγής χρησιμοποιούμενο, και ούτω καθεξής. Η μετάβαση στο γραφείο μπορεί να εξοπλιστεί με μια αυτόματη συσκευή προστασίας.

 

Στοιχείο Τεχνικά στοιχεία
Εκτιμημένη τάση (KV)       24  
Εκτιμημένη συχνότητα (Hz) 50
Μονωτής (ικανότητα) μόνωση Η συχνότητα αντιστέκεται την τάση 5 λ. (KV)       68  
Η συχνότητα αντιστέκεται την τάση 1 ελάχιστο (β) 2000
Η ώθηση φωτισμού αντιστέκεται την τάση (KV)       125  
Τοπική απαλλαγή (PC)  
Κάμψη διαφωνίας (ν)  
   

Εσωτερική συνδυασμένη υψηλή τάση JN15-24kV/31.5kA διακοπτών επιχωμάτωσης μηχανισμών διανομής 0