Υψηλή τάση/μέσος κενός διακόπτης τάσης για το εναλλασσόμενο ρεύμα 50Hz 12kv ηλεκτρικών συστημάτων

Τόπος καταγωγής WENZHOU
Μάρκα QIUPU
Πιστοποίηση IEC
Αριθμό μοντέλου ZW32-12G
Ποσότητα παραγγελίας min 10pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες woodens
Χρόνος παράδοσης 7 ημέρες
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 20000pcs/month
Λεπτομέρειες
Υλικό S304 Τάση ποσοστού 12 kV
Τάση συχνότητας 42 kV Ρεύμα ποσοστού 630A
Ρεύμα συχνότητας 50kA Επίπεδο μόνωσης 34kV
Δύναμη ποσοστού 50HZ
Υψηλό φως

Εσωτερικούς χώρους διακόπτη κυκλώματος κενού

,

κενός διακόπτης τύπων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

ZW32-12G μέσος υπαίθριος κενός διακόπτης υψηλής τάσης τάσης

 

Ο κενός διακόπτης ZW32 είναι εξοπλισμένος με έναν μηχανισμό ενεργειακής αποθήκευσης άνοιξη, ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το χέρι, ηλεκτρικά και από τον τηλεχειρισμό. Είναι δυνατό να εγκατασταθεί η απομόνωση ανάβει την πλευρά του διακόπτη για να διαμορφώσει τον υπαίθριο υψηλής τάσης κενό συνδυασμό διακοπτών απομόνωσης υψηλής τάσης κυκλωμάτων διακόπτης-υπαίθριο, ο οποίος προσθέτει το ορατό σπάσιμο απομόνωσης και έχει την αξιόπιστη λειτουργία συναρμολογήσεων.

 

Σύμφωνα με το αίτημα του χρήστη, είναι ένας ιδανικός εξοπλισμός για να πραγματοποιήσει την αυτοματοποίηση δικτύων διανομής για να συνεργαστεί με τον αντίστοιχο ελεγκτή στον κενό αυτόματο μεταρρυθμιστή υψηλής τάσης εναλλασσόμενου ρεύματος μορφής και τον αυτόματο διαιρέτη τμήματος. Η ZW 32-12G/1250-20, ZW 32-12 σειρές υψηλής τάσης στηλών που ο υπαίθριος κενός διακόπτης είναι ένα τριφασικό εναλλασσόμενο ρεύμα 50Hz, εκτίμησε τον υπαίθριο εξοπλισμό υψηλών διακοπτών τάσης 12kv. Είναι κατάλληλο για και το ρεύμα φορτίων, ρεύμα υπερφόρτωσης και βραχυκυκλώνει το ρεύμα του αστικού ή αγροτικού συστήματος διανομής.

 

Ο διακόπτης είναι ένα νέο μικρογραφημένο σχέδιο με μια πλήρως εσωκλειόμενη δομή και μοναδική τεχνολογία σφράγισης για την εξαφανίζοντας αίθουσα τόξων. Ο συνδυασμός διακοπτών απομόνωσης διακοπτών zw32-1G αποτελείται από δύο κύρια μέρη του διακόπτη απομόνωσης διακοπτών της ZW 32. Μια συσκευή μετατροπής ικανή και το ρεύμα υπό τους κανονικούς όρους βρόχων και της μεταφοράς και του σπασίματος του ρεύματος υπό τους ανώμαλους όρους βρόχων μέσα σε έναν καθορισμένο χρόνο.
Έχει τη λειτουργία της προστασίας υπερφόρτωσης, βραχυκυκλώματος και undervoltage, και έχει τη δυνατότητα να προστατεύσει την παροχή γραμμών και ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Στοιχείο Τεχνικά στοιχεία
Εκτιμημένη τάση (KV)     12    
Εκτιμημένη συχνότητα (Hz) 50
Μονωτής (ικανότητα) μόνωση Η συχνότητα αντιστέκεται την τάση 5 λ. (KV)     42    
Η συχνότητα αντιστέκεται την τάση 1 ελάχιστο (β) 2000
Η ώθηση φωτισμού αντιστέκεται την τάση (KV)     75    
τάση εργασίας 220V
Ρεύμα ποσοστού 630A
   

Υψηλή τάση/μέσος κενός διακόπτης τάσης για το εναλλασσόμενο ρεύμα 50Hz 12kv ηλεκτρικών συστημάτων 0