Κιβώτιο κλάδων καλωδίων σειράς 10kV Ourdoor DFW, κιβώτιο συνδέσεων ελέγχου διανομής

Τόπος καταγωγής WENZHOU
Μάρκα QIUPU
Πιστοποίηση GB3804
Αριθμό μοντέλου DFW
Ποσότητα παραγγελίας min 50pcs
Συσκευασία λεπτομέρειες Γυμνή
Χρόνος παράδοσης 7 ημέρες
Όροι πληρωμής Μ / Τ, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 5000PCS/MONTHs
Λεπτομέρειες
Υλικό Steel/S304 Ονομαστική τάση 10KV
Βαθμολογία τρέχουσα 630A Τάση συχνότητας 42KV
Υψηλό φως

Υπαίθρια διακόπτη κυκλώματος κενού

,

κενός διακόπτης τύπων

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Κιβώτιο κλάδων καλωδίων DFW Ourdoor με τον ηλεκτρικό εξοπλισμό υψηλής τάσης

 

 

     1.  Ένα κιβώτιο κλάδων καλωδίων είναι ένα κιβώτιο κλάδων καλωδίων, το οποίο είναι ένα κιβώτιο καλωδίωσης που χωρίζει ένα καλώδιο σε ένα ή περισσότερα καλώδια. Με την ανάπτυξη της διαδικασίας τηλεγράφησης του δικτύου διανομής, όταν συγκεντρώνεται η ανεξάρτητη διανομή φορτίων της μικρής ικανότητας, το κιβώτιο κλάδων καλωδίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη σύνδεση πολυ-κλάδων του καλωδίου, επειδή το κιβώτιο κλάδων δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί άμεσα σε κάθε δρόμο, μόνο δεδομένου ότι ένας κλάδος του καλωδίου, η κύρια λειτουργία του κιβωτίου κλάδων του καλωδίου πρόκειται να συνδέσει ή να μεταφέρει το καλώδιο. Με την ανάπτυξη της τεχνολογίας, ο αριθμός κλάδων καλωδίων με τους διακόπτες αυξάνεται, και τα αστικά καλώδια τροφοδοτούνται συχνά από τα διπλά κυκλώματα. Αυτό κάνει επίσης τη γραμμή αρχής γραφείων κιβωτίων και δαχτυλιδιών κλάδων καλωδίων στη θαμπάδα.

 

     2. Το πεδίο χωρισμού καλωδίων και το πεδίο χωρισμού καλωδίων είναι τα ίδια, δηλ., το διαφορετικό όνομα, είναι ο αστικός εξοπλισμός μετασχηματισμού καλωδίων δικτύων, μπορεί να εγκατασταθεί στον υπαίθριο, εσωτερικός ή η θαμμένη θέση, μπορεί να συνδεθεί με την ηλεκτρικές αλλαγή πεδίων καλωδίων, το γραφείο διακοπτών φορτίων, το γραφείο συνδυασμού θρυαλλίδων, τη μονάδα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος δικτύων δαχτυλιδιών, κ.λπ., για να διαδραματίσει το ρόλο της σύνδεσης, τον κλάδο, τον ηλεκτρονόμο ή τη μετατροπή, για να παρέχει την ευκολία καλωδιακών δικτύων πολύ.


    3. Κύρια χαρακτηριστικά γνωρίσματα: Προκατασκευασμένα ένθετα καλωδίων, με πλήρως μονωμένος, πλήρως σφραγισμένη, αδιάβροχη, ελεύθερη, ασφαλής και αξιόπιστη άριστη απόδοση συντήρησης

 

 

Περιβαλλοντικό Temperatur

-25-+40

Σεισμικός

8 Dgree
Stanard IEC265