Συμπαγής σταθερός μηχανισμός διανομής υποσταθμών ύφους 2500KVA 33kV της ΕΕ

Τόπος καταγωγής wenzhou
Μάρκα QIUPU
Πιστοποίηση IEC
Αριθμό μοντέλου EGC/GT-12/C/630A
Ποσότητα παραγγελίας min Διαπραγματεύσιμος
Τιμή Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες ξύλινος
Χρόνος παράδοσης 7 ημέρες
Όροι πληρωμής L/C, D/A, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 5000
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Σταθερός μηχανισμός διανομής Τάση ποσοστού 33KV
Εκτιμημένο ρεύμα 630 Συχνότητα 50Hz
Εκτιμημένη ικανότητα 50-2500KVA Το Pfr αντιστέκεται 40,50,70,95KV
BIL 75.125.170.185 KV Θορυβώδης βαθμός DB
Υψηλό φως

Σταθερός μηχανισμός διανομής υποσταθμών

,

33kV μηχανισμός διανομής υποσταθμών

,

2500KVA μηχανισμός διανομής υποσταθμών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

YB-33/0.4kV συμπαγής υποσταθμός ύφους της ΕΕ

 

 

Της ΕΕ γενική εισαγωγή υποσταθμών ύφους συμπαγής:

YB () τα προϊόντα σειράς είναι ένα είδος συνόλου εξοπλισμού που συγκεντρώνει τις συσκευές διακοπτών των MV, μετασχηματιστής, εξοπλισμός διανομής της LV μαζί σύμφωνα με σταθερός
σχέδιο σύνδεσης. Αυτός ο υποσταθμός σειράς είναι κατάλληλος για τη μονάδα γειτονιάς, ξενοδοχείο, μεγάλης κλίμακας εργοτάξιο και το υψηλό κτήριο ότι η τάση είναι 12kV το /24kV/36kV/40.5kV, η συχνότητα είναι 50Hz και η ικανότητα είναι κάτω από 2500kvA.
 
 
Συμπαγής δομή υποσταθμών ύφους της ΕΕ:

Η δευτεροβάθμια σύνδεση του μηχανισμού διανομής και τα καροτσάκια διευθύνονται μέσω του δευτεροβάθμιου συντονισμού βουλωμάτων. Το δευτεροβάθμιο βούλωμα συνδέεται με τα καροτσάκια μέσω ενός νάυλον φυσητήρα. Το βούλωμα βρίσκεται στην ανώτερη δεξιά πλευρά του διαμερίσματος καροτσακιών του μηχανισμού διανομής. Μόνο όταν το καροτσάκι είναι στη θέση δοκιμής, το δευτεροβάθμιο βούλωμα μπορεί να είναι βούλωμα μέσα ή έξω. Όταν το καροτσάκι είναι στη λειτουργούσα θέση, το βούλωμα είναι κλειδωμένο.

 

 

Συμπαγή χαρακτηριστικά γνωρίσματα υποσταθμών ύφους της ΕΕ:

1. Ο μηχανισμός διανομής είναι εγκατεστημένη ηλεκτρική συσκευή ένδειξης στο αρχικό κύκλωμα. Η συσκευή περιλαμβάνει τους αισθητήρες υψηλής τάσης και έναν δείκτη, και μπορεί να δείξει την ηλεκτρική θέση κυκλωμάτων υψηλής τάσης.

 

2. Μπορεί επίσης να συνεργαστεί με την ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά για να διευθύνει υποχρεωτικό να κλείσει με το μάνταλο στη λειτουργούσα λαβή, την πόρτα θαλαμίσκων και τους παρακείμενους θαλαμίσκους. Κατά συνέπεια, μπορεί να αποτρέψει από την απόσυρση του καροτσακιού απομόνωσης με τα φορτία, να αποτρέψει το διακόπτη επιχωμάτωσης από το ενεργοποιημένο κλείσιμο, και να αποτρέψει από την είσοδο του ενεργοποιημένου διαμερίσματος. Κατά αυτόν τον τρόπο, μπορεί να αυξήσει την απόδοση πρόληψης των εξοπλισμένων προϊόντων.

 

 

Συμπαγής εφαρμογή υποσταθμών ύφους της ΕΕ

Προκειμένου να αποτραπεί η συμπύκνωση στην υψηλή υγρασία ή το εντυπωσιακά αλλαγμένο περιβάλλον θερμοκρασίας, η ηλεκτρική θερμάστρα εγκαθίσταται χωριστά στο διαμέρισμα διακοπτών και το διαμέρισμα καλωδίων, για να αποφύγει τα διηλεκτρικά ατυχήματα στους ανωτέρω όρους.

 
 

Της ΕΕ τεχνικές παράμετροι υποσταθμών ύφους συμπαγείς:

 

Όνομα Μονάδα HV εξοπλισμός Μετασχηματιστής Εξοπλισμός της LV
Εκτιμημένη τάση kV 33 33/0.4 0,4
Εκτιμημένο ρεύμα Α 630 3/75~150/3750 Λιγότερο από 4000
Συχνότητα Hz 50
Εκτιμημένη ικανότητα kVA 50-2500
Το Pfr αντιστέκεται kV 42/50/70/95 2.5
BIL kV 75/125/170/185  
Βαθμός προστασίας κρουστών   IP23 Τύπος 55 πετρελαίου ξηρός τύπος 65 IP23
Θορυβώδης βαθμός DB      
Διαστάσεις εμφάνισης χιλ. Σύμφωνα με το σχήμα κυκλωμάτων καλωδίωσης πρωτοκαθεδρίας

 

 

Συμπαγής σταθερός μηχανισμός διανομής υποσταθμών ύφους 2500KVA 33kV της ΕΕ 0

 

Περίπου εμείς

Co. ηλεκτρικής δύναμης Qiupu Wenzhou, ΕΠΕ.  Σαν οι καινοτόμες βασισμένες στην τεχνολογία επιχειρήσεις, η επιχείρηση έχουν την ισχυρή τεχνική δύναμη και τον εξοπλισμό δοκιμής τεχνολογίας και υψηλών σημείων παγκόσμιας κύριο παραγωγής, και καθιερώνουν και βελτιώνουν την προμήθεια των συστατικών, συνέλευση επεξεργασίας προϊόντων, δοκιμή, που συσκευάζει για να πωλήσουν ένα πλήρες καθορισμένο ποιοτικό σύστημα διαχείρισης για να εξασφαλίσουν ότι κάθε προϊόν της επιλεξιμότητας, η επιχείρηση έχει 10 έτη εμπειρίας στη βιομηχανία δύναμης, και αυξάνεται ακόμα, προϊόν και δίκτυο πωλήσεων σε όλη τη χώρα

 

FAQ

Q1: Είναι OEM/ODM διαθέσιμο;
Α1: Ναι. Τα προϊόντα μας μπορούν να προσαρμοστούν. Έχουμε το σχέδιο και ομάδες μηχανικών, μπορούμε να προσαρμόσουμε τα προϊόντα σύμφωνα με το σχέδιο ή τις απαιτήσεις των πελατών.

Q2: Ποιο είναι MOQ σας;
A2: Ένα σύνολο.

Q3: Πώς είναι η παράδοση χρόνος;
A3: Εξαρτάται η ποσότητα διαταγής σας και διαρκεί κανονικά περίπου 20-30 ημέρες.

Q4: Πώς ελέγχετε την ποιότητα;
A4: Έχουμε QC την ομάδα να συμμορφωθεί με TQM για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα. Κάθε βήμα πρέπει να ακολουθεί στη συμμόρφωση τα πρότυπα. Συγχρόνως, θα πάρουμε τις φωτογραφίες και το βίντεο βλαστών για σας εάν χρειαστείτε. Κάθε προϊόν θα συναρμολογηθεί πλήρως και θα εξεταστεί προσεκτικά πρίν συσκευάζει και στέλνει.

Q5: Πόσο καιρό είναι η εξουσιοδότηση;
A5: Μέσα σε ένα έτος από την ημερομηνία πώλησης, εάν υπάρχουν οποιαδήποτε βοηθητικά προβλήματα, παρέχετε ακριβώς τις φωτογραφίες του χαλασμένου εξαρτήματος, κατόπιν θα παράσχουμε το ελεύθερο εξάρτημα. Σύμφωνα με τον αριθμό προϊόντων, θα παράσχουμε τα εύκολα χαλασμένα εξαρτήματα δωρεάν. Μπορούμε επίσης να παρέχουμε τη τεχνική υποστήριξη εάν χρειάζεστε.